Peste 10 ani de experiență

office@rorexpipe.com

+40 723 277 877

Despre

ROREX PIPE

 

Suntem specializați în producția de conducte, fitinguri și produse speciale din GRP/PAFSIN

Ce producem

Conducte

Gama de conducte Rorex cuprinde conducte: uniaxiale pentru aplicații subterane, biaxiale pentru aplicații supraterane, conducte fără nisip și jacking pipes pentru aplicații speciale

Elemente de îmbinare

Rorex produce o gamă largă de elemente de îmbinare restricționate și nerestricționate, standarde și personalizate, folosite atât pentru îmbinări standard între două conducte GRP/PAFSIN sau GRP/PAFSIN cu alte materiale

Fitinguri

Rorex produce o gamă largă de fitinguri care completează conducta dreaptă atunci când are loc o schimbare de direcție sau o schimbare a diametrului exterior al conductei, sau la joncțiunea dintre două conducte.

Produse speciale

Rorex furnizează produse speciale din GRP/PAFSIN precum cămine de vizitare, rezervoare apă potabilă și uzată sau module biologice

DESPRE ROREX PIPE

ROREX PIPE SRL (fosta Grandpipe Romania SRL) și-a început activitatea în noiembrie 2014 ca unic reprezentant pentru Romania al producătorului de conducte si fitinguri GRP/PAFSIN – GRANDPIPE. În iunie 2018 ROREX a început producția în Romania de conducte din poliesteri armati cu fire de sticlă și inserție de nisip (GRP/PAFSIN), sub licența Faratec. Acestea sunt produse prin avansarea continuă a unei matrițe, metoda cea mai avansată tehnologic la ora actuală în producția de conducte GRP/PAFSIN.

Profilul companiei ocupă o suprafață totală de 36.200 m2, cu o suprafață construită de 4.250 m2. Fabrica și birourile sunt situate în orașul Buftea, jud. llfov.

Compania noastră produce conducte de GRP/PAFSIN pe o gamă largă de diametre, presiuni și clase de rigiditate. De asemenea, produce diferite tipuri de fitinguri și produse speciale din GRP/PAFSIN.

La cerere se pot fabrica clase superioare de rigiditate, precum și lungimi mai scurte sau mai lungi (până la 13,4 m ) decât cele standard.

ROREX cooperează cu Faratec pentru sistemul de conducte și tehnologie, având vânzări și colaborări atât pe piața internă, cât și pe cea internațională. Faratec s-a înființat în anul 1992 și are o experiență vastă în conducte de GRP/PAFSIN precum și în sectorul compozitelor. Conductele fabricate cuprind toate categoriile de apă transportată, categorii pentru aplicații în procese speciale și pentru transportul produselor petrochimice. Studiile R&D și tehnologia performantă dezvoltată în cadrul Centrului de Tehnologie Faratec au făcut ca Faratec să onoreze comenzi de peste 10.000 km de conducte în toată lumea – Europa, regiunea MENA, regiunea CIS și Asia.

Produsele ROREX îndeplinesc toate cerințele standardelor locale și internaționale precum: CEN, ISO, AWWA, ASTM, BSI.

9

10 ani

de activitate neîntreruptă, evidențiindu-și angajamentul ferm către inovație și excelență în industria conductelor și fitingurilor.

9

Certificări internaționale

Rorex Pipe SRL și-a consolidat reputația pe piața globală, obținând certificări internaționale care atestă calitatea superioară și conformitatea produselor sale cu standardele stricte ale industriei.

9

Producator direct

În calitate de producător direct, Rorex Pipe SRL fabrică produse procesate avansat, utilizând tehnologii de ultimă generație pentru a oferi soluții eficiente și durabile în domeniul conductelor.

ani de activitate

proiecte finalizate

KILOMETRII DE CONDUCTE VÂNDUTE

TIPURI PRINCIPALE DE APLICAȚII

Echipa noastră are cea mai bogată experiență din România în producția și marketingul conductelor și fitingurilor GRP/PAFSIN

Inovații și Soluții
Rorex Pipe